Кошик
3156 відгуків
Lala Vape
+380 (66) 400-01-30
Кошик

Політика конфіденційності

Політика конфіденційності та захисту інформації для інтернет-магазину «LaLaVape»

Дана Політика конфіденційності, далі - Політика, діє щодо обробки персональних даних, які може отримати Інтернет-магазин «LaLaVape». Від фізичних осіб (суб'єктів персональних даних) на підставі Конституції України та Закону України “Про захист персональних даних” від 01.06.2010 р. №2297-VI (далі – Закон). Генерального регламенту захисту даних (ЄС) 2016/679 від 27.04.2016 р. (EU General Data Protection Regulation, далі - GDPR). А також он-лайн документа "Як Google обробляє інформацію, яка надходить від сайтів і додатків, що використовують наші сервіси", та іншого застосовного Європейського законодавства про захист даних, що далі називається - Законодавство.

Ми опрацьовуємо Ваші персональні дані лише у випадку, якщо виконано одну з умов, зазначених у статті 6 GDPR. Персональні дані - це відомості або сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути ідентифікована (Користувач).

Залишаючи дані на сайті, Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності та захисту інформації. Адміністрація Інтернет магазину LaLaVape (далі Сайт), не може передати або розкрити інформацію, надану користувачем (далі Користувач) при реєстрації та використанні функцій сайту третім особам, крім випадків, описаних законодавством країни, на території якої користувач веде свою діяльність.

1. Отримання персональної інформації
1.1. Для комунікації на сайті користувач має внести деяку персональну інформацію. Для перевірки наданих даних сайт залишає за собою право вимагати доказу ідентичності в онлайн або офлайн режимах. Сайт використовує особисту інформацію Користувача для обслуговування та покращення якості послуг, що надаються.

1.2. Частина персональної інформації може бути надана банку або платіжній системі, якщо надання цієї інформації обумовлено процедурою переказу коштів платіжною системою, послугами якої Користувач бажає скористатися. Сайт докладає всіх зусиль для збереження особистих даних Користувача.

1.3. Особиста інформація може бути розкрита у випадках, описаних законодавством, або коли адміністрація визнає такі дії необхідними для дотримання юридичної процедури, судового розпорядження або легального процесу, необхідного для роботи Користувача з Сайтом. В інших випадках, ні за яких умов інформація, яку Користувач передає Сайту, не буде розкрита третім особам.

1.4. Ми дійсно серйозно ставимося до безпеки персональних даних наших клієнтів, потенційних клієнтів та інших осіб, які звернулися до нас, тому прагнемо захищати конфіденційність Ваших персональних даних.

Адміністрація зобов'язується вжити всіх необхідних заходів для запобігання зловживанню Вашими персональними даними, які стають нам відомими. Ми будемо обробляти Ваші персональні дані у суворій відповідності до вимог чинного Законодавства та виключно за наявності законних підстав на таку обробку.

2. Загальні положення
2.1. Політика застосовується до всіх Ваших персональних даних, які можуть бути отримані Нами в процесі використання Вами нашого сайту https://lalavape.com.ua/

Ця Політика поширюється на персональні дані, отримані як до, так і після введення в дію цієї Політики.

2.2. Використовуючи наш сайт, Ви, повідомивши Адміністрації свої персональні дані, у тому числі за допомогою третіх осіб, визнаєте свою згоду на обробку своїх персональних даних відповідно до цієї Політики.

2.3. У разі незгоди з умовами цієї Політики Ви зобов'язані припинити використовувати наш сайт.

2.4. Адміністрація сайту не перевіряє достовірність персональних даних, які надає Користувач, не має можливості оцінювати його дієздатність. Однак Адміністрація виходить з того, що Користувач діє сумлінно, обачно, надає достовірні та достатні персональні дані та докладає всіх необхідних зусиль для підтримки таких даних у актуальному стані та не порушує права третіх осіб.

2.5. Погоджуючись з умовами цієї Політики, Ви підтверджуєте, що в момент збору персональних даних Ви повідомлені про осіб, яким передаються персональні дані, зміст та цілі збору персональних даних. Ви підтверджуєте (гарантуєте), що персональні дані, які передані нам на обробку, передані за згодою власників персональних даних та в рамках Законодавства.

2.6. Обробка Ваших персональних даних здійснюється відповідно до вимог Закону. Обробка персональних даних осіб, які перебувають на території ЄС або є громадянами ЄС, регулюється, зокрема, Генеральним регламентом захисту даних ЄС 2016/679 (далі - “GDPR”). Також законодавство інших країн може встановлювати додаткові вимоги.

2.7. Ця Політика є внутрішнім документом Адміністрації сайту.

2.8. Ніхто віком до 18 років не має надавати нам персональну інформацію через реєстрацію на нашому сайті. Ми не збираємо цілеспрямовано персональну інформацію осіб віком до 18 років. Батьки та опікуни повинні постійно контролювати пов'язану з цим діяльність своїх дітей.

3. Cookies та інші технології відстеження.
3.1. Cookies - це невеликі текстові файли, які зберігають сайти на комп'ютері або мобільних пристроях, коли Ви починаєте їх використовувати. Таким чином, сайт на якийсь час пам'ятатиме Ваші переваги та дії, які Ви виконали, у тому числі для того, щоб Вам не потрібно було повторно вводити ці дані. Наші файли cookie самі по собі не ідентифікують окремого користувача, а ідентифікують лише комп'ютер або мобільний пристрій, яким Ви користуєтесь.

3.2. Повідомляємо, що Ви можете в налаштуваннях деяких інтернет-браузерів можна налаштувати заборону cookies та інших технологій відстеження. При цьому Ви повинні розуміти, що якщо Ви відключите деякі файли cookie, функціональність нашого сайту може бути обмежена і Ви не зможете використовувати всі його переваги, а також можлива некоректна робота деяких сторінок.

4. Які дані ми обробляємо
4.1. Якщо Ви матимете бажання дізнатися, які Ваші персональні дані ми обробляємо, Ви зможете зробити запит на цю інформацію у будь-який час, у тому числі, шляхом звернення до Адміністрації. Перелік даних, які ми повинні Вам надати, Ви можете знайти у статтях 13 та 14 GDPR. При цьому, при зверненні Ви повинні повідомити свої конкретні вимоги, щоб ми могли на законних підставах розглянути Ваш запит і дати відповідь.

4.2. Зверніть увагу, що якщо ми не зможемо засвідчити Вашу особу шляхом обміну електронними повідомленнями або під час Вашого звернення по телефону, або у разі обґрунтованих сумнівів щодо Вашої особи, ми можемо попросити Вас надати документ, що посвідчує особу. Тільки таким чином ми зможемо уникнути розголосу Ваших персональних даних особі, яка може видавати себе за Вас. Ми опрацюємо запити у найкоротші терміни, але водночас просимо пам'ятати, що надання повної та законної відповіді щодо персональних даних – це складний процес, який може тривати до місяця.

4.3. У випадку, якщо Адміністрація сайту опрацьовує Ваші персональні дані на підставі згоди на обробку персональних даних (зокрема, з метою здійснення маркетингових/рекламних розсилок), подальшу обробку можна в будь-який час припинити. Достатньо відкликати згоду на таку обробку, якщо це програмне розсилання натисканням на кнопку Відписка, Відмова від розсилки або особистим повідомленням.

4.4. Ви також можете використовувати своє право на забуття. У випадках, передбачених у ст.17 GDPR, Адміністрація знищить Ваші персональні дані, які опрацьовує, за винятком персональних даних, які ми зобов'язані будемо зберегти відповідно до вимог законодавства. Так само і в цьому випадку, з метою безпеки, Адміністрація може попросити Вас надати документ, що засвідчує особу.

5. Місце зберігання персональних даних
Адміністрація інтернет-магазину "LaLaVape" не веде особисті системні сховища, всі дані, що надійшли, обробляються і зберігаються в системі маркетплейсу Prom.ua, дотримуючись зазначеного документа і на наданих орендованих хостингах.

6. Зміна політики конфіденційності
Ця Політика може бути змінена або припинена Адміністрацією в односторонньому порядку без попереднього повідомлення Користувачів, у тому числі, якщо цього вимагає законодавство. Нова редакція Політики набирає чинності з її розміщення на сайті, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики.

7. До кого Ви можете звернутися для захисту Ваших персональних даних
7.1. Якщо у Вас виникнуть запитання, зауваження, скарги чи побажання щодо захисту та обробки персональних даних, Ви можете звертатися до Адміністрації сайту через особисті повідомлення на електронну пошту: admkaren15@gmail.com Обов'язково вказуйте у всій кореспонденції своє ім'я, прізвище, адресу електронної пошти, а також докладні запитання, зауваження, скарги чи вимоги.

7.2. Адміністративний орган захисту персональних даних в Україні - це Управління з питань захисту персональних даних Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини. Ви можете звертатися до нього зі скаргами чи пропозиціями, якщо вважаєте, що порушено Ваші права у зв'язку з обробкою персональних даних.

Дата публікації: серпень 2020 року.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner